Het was weer Valentijnsdag! Ik ben op dit moment 5 jaar samen met mijn vrouw, dus ondertussen weet ik wat ze wil en hoe ik het voor haar kan regelen. Hetzelfde restaurant met dezelfde witte wijn en haar gebruikelijke sexy, lange jurk. Dit keer maken we een noodstop bij een bekende sexparkeerplaats in Nederland met 2 vrouwen. Voor mij is parkeerplaatssex niet de eerste keer, ik heb er alle vele bezocht. In Amsterdam en Tilburg zitten de beste. Zelfs al heb je geen vriendin of vriend kom je daar aan je trekken. Vaak staan er mannen en vrouwen in de rij om gratis of betaald te neuken in de stilte van de nacht op een verlaten parkeerplaats in de stad of natuur langs een snelweg. Hier vertel ik je mijn verhaal.

Sex in een limousine auto

Ik haast me naar huis om te douchen en me klaar te maken. In tegenstelling tot alle andere keren, komt de limo een keer op tijd. Samen met de chauffeur ben onderweg om mijn vrouw op te halen van haar werk, een rit van ongeveer 30 minuten rijden. De chauffeur was een kleine grappige kerel die niet stopte met praten, dus toen we bij het werk van mijn vrouw aankwamen stak ik hem een tientje extra toe als fooi en vertelde ik hem wat hij kon verwachten als het avondeten voorbij was. Hij glimlachte en zei “geen probleem” en hij vertelde me dat het een veel voorkomend verzoek was om even lekker te neuken in de limousine op Valentijnsdag!

Eventjes neuken in een limousine op Valentijnsdag met een ander. Je moet het eens proberen.

Daar komt ze net aan, ze ik tegen de chauffeur, terwijl mijn vrouw haar kantoorgebouw uit komt lopen. Tot mijn verbazing stelt ze haar vriendin Natasha voor en vertelt me dat Natasha met ons mee zou komen omdat het arme meisje geen date heeft heeft op Valentijnsdag. Ik vond het eigenlijk niet zo erg, want nu hoefde ik niet zo veel te praten en kon ik de dames met elkaar laten kletsen. Natasha was erg beleefd en goed gemanierd en ik vroeg haar of ze een drankje wilde drinken. Ze gaf aan wel een glaasje te lusten en vertelde me dat ze erg onder de indruk was van de limousine die ik had gehuurd en de moeite die ik in de dat had gestoken.

Glen, zoals onze bestuurder heette, zette ons af bij het restaurant. Het gebruikelijke ontvangst bij de deur met de man die ons inmiddels al bij naam kende en we kregen een tafeltje aangeboden bij het raam. Mijn vrouw wilde zich even gaan opfrissen dus ik begon een gesprek met Natasha door haar te vragen wat ze deed en waar ze vandaan kwam. Ze vertelde me over hoe haar vriendje haar enkele dagen geleden had bedrogen.

Ze zag het totaal niet aankomen en wist helemaal niet wat ze ermee aan moest.

“Nou” zei ik “Een beetje wijn helpt altijd bij het denkproces.” Ze glimlachte en tot mijn verbazing borstelde ze mijn haar met haar hand . “Dank je wel”, zei ze met een schattige glimlach.

Ik heb nog nooit zo snel wijn besteld, overigens, mijn vrouw was zichzelf nog steeds aan het opfrissen. De wijn werd op tafel gezet en ik hief het glas en zei: “Het heeft geen zin om op mijn vrouw te wachten, want tegen de tijd dat ze terug is zijn we alweer 30 minuten verder”.