Hier ga je 3 geile verhaaltjes lezen, geschreven door lezers van MILF Verhalen met ‘buitensex‘ als thema. Kort maar krachtig. Dat zijn deze verhalen. Geschreven door 3 verschillende personen. Dus lees op je gemak en geniet van deze spannende avonturen. Heb je zelf een leuk avontuur of fantasie dat je wilt delen? Laat het ons weten en schrijf mee!

1. Sex in de buitenlucht

Herinner jij je de eerste keer nog dat je ooit buiten hebt geneukt? Dat doe ik wel. Ik kan nog steeds de koele zomerlucht op mijn huid voelen. Mijn vriend en ik waren bij een bar en vertrokken omdat we zo geil waren. We kozen ervoor om naar huis te lopen, omdat het weer best aangenaam was.

Toen wij voorbij de lokale basisschool liepen, kregen wij allebei het zelfde idee. Lekker samen spelen op de speelplaats, hmmm…. lekker. Hij trok me naar de schommels, ging op een schommel zitten en ging langzaam slingeren. Ik stond voor hem terwijl hij met zijn handen op mijn rug vanaf mijn dijen omhoog gleed.

Het was toen dat hij opmerkte dat ik geen slipje onder mijn rok aan had. Dit maakte hem heel geil. Ik ritste zijn broek open en hij trok me op zijn schoot met mijn rug naar hem toe.

Ik voelde zijn pik in mijn hete, natte kut en het was geweldig.

De angst dat iemand onverwacht om de hoek zou komen maakte het nog geiler. Ik ademde zwaarder en dieper naarmate hij dieper en dieper in me pompte. Hij maakte me gek. Ik voelde hem in mijn hals bijten terwijl hij nog één keer hard zijn pik in mij duwde en ik de explosie van zijn hete zaad diep in mijn kutje voelde. Dit bracht het meest intense orgasme voor me teweeg en het pulseren van mijn kutje zorgde ervoor dat hij bleef klaarkomen.

2. Neuken in het bos

Dit gebeurde ongeveer 6 jaar geleden, voordat ik mijn man ontmoette, maar dit was de meest erotische ervaring die ik ooit heb gehad. Een vriend van mij en ik liepen elkaar tegen het lijf in de discotheek. We zijn begonnen al snel met tequila shotjes en hadden een geweldige tijd. Hij zei dat we samen naar mijn huis zou fietsen. We stapten op zijn fiets en reden naar huis.

Het begon ligt te regenen, dus besloot hij om van de open weg af te gaan en een bos in te fietsen. Toen we bij een veldje aankwamen, besloten we om te stoppen. We trokken onze kleren uit en dansten naakt in de regen.

ik voelde me net als een hippie op het Pink Pop Festival.

Wij begonnen elkaar te kussen en aan te raken. Hij ging op zijn rug liggen en ik ging bovenop hem zitten.

Het begon harder te regenen. De warme natte regen tijdens de warme zomernacht voelde geweldig op onze lichamen. Ik ben nooit harder gekomen dan op die nacht! Ik heb hem sindsdien maar één keer gezien, maar als het regent in de zomer, denk ik aan die nacht. Waar je ook Michael bent, bedankt voor die nacht.

3. Onder de maneschijn

Op een nacht ging mijn man en ik naar een picknick plek bij ons in de buurt. Op deze plek had je een mooi uitzicht over de stad. We begonnen een met een beetje zoenen, maar voor ik het wist had ik geen broekje meer aan. Ik zat in een donker hoekje op een picknick tafel en hij stond tussen mijn benen.