Het is bijna avond op 2e kerstdag . Mijn vriend komt langs om te helpen met het versieren van de kerstboom met mijn familie. Het is altijd een traditie van mijn familie geweest om 2e kerstdag gezamenlijk te vieren. Ze wilde graag dat mijn nieuwe vriend erbij was. Tot laat op de dag luisterde we naar kerstmuziek en waren we bezig met het ophangen van versiering. Toen we klaar waren gingen we met zijn alle in de woonkamer op de bank zitten om een film te kijken.

Lepeltje lepeltje op de bank

Ik lag op de bank met mijn vriend voor me, zij aan zij (lepeltje – lepeltje, je kent het wel). Omdat onze kinderen continu om ons heen waren hadden we weinig tijd gehad om echt te knuffelen. We waren beide supergeil. Met een deken om ons heen doe ik mijn hand om zijn middel in zijn broek en grijp zijn half harde pik. Toen de film begon en familie om ons heen zaten begon ik met aftrekken. Ik knijp zijn lul hard aan. Binnen een paar minuten spoot hij al zijn sperma over mijn handen. Ik voel de warmte en druppels druipen over mijn hand. Het leukste hieraan was dat hij niks mocht laten merken, geen geluid en geen kik of kreun.

Gevingerd worden met de hele familie op de bank

Mijn strakke broek zat ongemakkelijk, dus ik liep naar boven om broek te wisselen voor een losse joggingbroek van mijn broertje. Inmiddels terug op de bank ging ik voor mijn vriend liggen. Hij stopt zijn hand in mijn joggingbroek zonder slip en begint over mijn clitje te wrijven en glijd mijn glad geschoren kutje naar binnen met zijn vingers. Echt precies op mijn gevoelige plekje. Ik wilde het keihard uitschreeuwen, ongelofelijk! Ik moest me inhouden dus beet stevig in de kussen naast me en wachtte totdat de film ten einde kwam.

Neuken als rendieren

De film is afgelopen en vertrekken met zijn tweeën in de auto naar mijn huis. Het is pik donker. Inmiddels sneeuwt het buiten. Ik zat achter het stuur want ik was de BOB. Nog steeds nat van opwinding soppend in in de bestuurdersstoel. Mijn favoriete muzieknummer gaat aan. Dit maakt me nog meer opgewonden. Ik hou het niet meer. Ik neem direct de eerste afslag en parkeer bij mijn oude basisschool. Gordel uit en spring op de achterbank. Mijn mannetje trek ik mee bovenop me. Kleding en schuren we van elkaars lijf als twee hitsige rendieren. We neuken erop los, ongeremd. Nog geen 3 minuten later kom ik klaar. Kreunend en bezweet. Mijn kut-spieren knijpen zijn lul bijna tot moes door mijn orgasme. Hij komt ook klaar. Bijna tegelijk. Ik voel de warme zaad uit mijn kutje druipen. We genieten nog even na terwijl de ruiten helemaal zijn beslagen.

Een dag om nooit te vergeten

Uit het niks zie ik flitsen van buiten komen. Op eens zie ik het. Het is de bewaking van school. Ik spring direct naakt achter het stuur, start de motor en trek met spinnende bandjes weg van het terrein. Een paar straten verder op parkeerde ik de auto op een verlaten terrein. Motor uit en direct voor op de achterbank klaar voor mij volgden geile rit. Deze kerstdag zou ik nooit vergeten.